Flora Flor-Essence®+ čajna mešanica

Preverjena formula, ki jo je do danes preizkusilo že milijone ljudi.

FlorEssence® čajna mešanica združuje repinec koren, črno deteljo in rdeči brest v sinergisjki formuli osnih zelišč, ki jo je sestavila znana humanitarna medicinska sestra Rene Caisse iz Bracebridge, Ontario, Kanada. Leta 1920 je prišla v stik s tradicionalnim receptom Ojibwa indijanskih naseljencev v Kanadi.

Učinki tega tradicionalnega recepta so jo tako navdušili, da je svoje življenje posvetila raziskovanjem in dodelavam formule ter jo delila z ljudmi, ki so potrebovali njeno pomoč. Njeno delo je pritegnilo pozornost dr. Charles-a Brusch-a, nekdanjega osebnega zdravnika ameriškega predsednika John-a F. Kennedy-ja.

Skupaj sta formulo izpopolnila, javnosti pa jo je kasneje predstavila pedagoginja za zdravje in radijska napovedovalka Elaine Alexander. Zaradi njene zagnanosti za promocijo te čajne mešanice, ji je dr. Brusch predal vse pravice glede formule te čajne mešanice.

Leta 1992 je pooblastila podjetje Flora™ za proizvajalca čaja z imenom FlorEssence®. Čaj, proizveden s strani podjetja Flora™, je opremljen s podpisom Elaine Alexander, s katerim zagotavljajo njegovo zgodovinsko pristnost.

Značilnosti:

  • Superiorna patentirana mešanica osmih zelišč, ki vključuje rdeči brest, navadno vodno krešo ter naslednja organska zelišča: navadni repinec, navadna kislica, korenina turške rabarbare, rjava alga, benediktinska, črna detelja.
  • Cerfitikat, da je izdelek organski
  • Stroga testiranja vseh zelišč glede njihove čistosti, kvalitete in učinkov
Posušena mešanica zelišč z blagim grenkobnim okusom. Pripravljeno iz naravnih zelišč.

Sestavine: navadni repinec* (Arctium lappa), navadna kislica* (Rumex acetosella), rdeči brest (Ulmus rubra), navadna vodna kreša (Nasturtium officinale), korenina rabarbare (Rheum palmatum L. Var. tagunticum Maxim.), rjava alga (Laminaria digitata), benediktinka* (Cnicus benedictus), črna detelja* (Trifolium pratense). Mešanica ne vsebuje kofeina, umetnih hranil ali barvil.
*organsko potrdilo

Neto teža 63 g (3 vrečke po 21 g)
Serija in rok uporabe: odtisnjena na embalaži

Nasvet: za pravilno in učinkovito uporabo tega proizvoda preberite navodila, ki so priložena v embalaži. Iz vsake vrečke mešanice pripravite 1(en) liter čaja.

Za vašo varnost je mešanica čaja FlorEssence®+ pakirana v vrečki iz odpornega triplastnega zaščitnega materiala. Če naletite na strgano, odprto ali kako drugače poškodovano vrečko, je ne uporabite.

Prehransko dopolnilo: uživanje čaja ne sme biti nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno hrano.

Opozorilo: hranite izven dosega otrok! Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Vsebino skladiščite na hladnem in suhem prostoru.

Proizvajalec: Flora, Manufactoring & Distributing Ltd., Canada
Uvoznik: Flora d.o.o., Trg 1, Rogatec
© FLORA d.o.o. Vse pravice pridržane
izdelava spletnih strani