O podjetju

Podjetje Flora je bilo ustanovljeno leta 1996 v prostorih stare osnovne šole v Rogatcu. Že od samega začetka je bila naša osnovna dejavnost pakiranje zelišč in tako je ostalo tudi do danes.

Dejavnost podjetja smo v letu 1998 razširili s specializirano prodajalno Amara v poslovnem centru Sonce v Rogaški Slatini, v kateri so poleg 130 vrst zelišč na voljo tudi zdravila brez recepta, ki so registrirana za specializirane prodajalne, čaji, negovalna in dekorativna kozmetika, ortopedska obutev, in velika izbira bio hrane (»superfood«). Poleg vsega naštetega smo tudi pooblaščeni dobavitelj medicinskih pripomočkov, kar pomeni, da lahko s pomočjo naročilnice, katero vam izda osebni zdravnik, pri nas dobite ali si izposodite medicinski pripomoček na stroške ZZZS.

Leta 2001 se je podjetju Flora d.o.o pridružila še ena specializirana prodajalna, ki se nahaja v strogem centru Maribora in se imenuje Sonce. Tudi tukaj lahko najdete zdravila brez recepta, čaje, kozmetiko in še nekoliko večjo izbiro bio hrane (»superfood«) prav tako pa je tudi prodajalna Sonce pooblaščeni dobavitelj medicinskih pripomočkov.

Leta 2013 pa je podjetje Flora d.o.o postalo ekskluzivni zastopnik kanadskega podjetja Flora Manufacturing & Distribution Ltd., ki proizvaja kavlitetne probiotike, prebavne encime in ostale rastlinske izdelke, katere lahko dobite v naših prodajalnah.

© FLORA d.o.o. Vse pravice pridržane
izdelava spletnih strani