JOJOBA KREMA

Posebna krema za nego obraza s 100% naravnim jojobinim oljem.

Namenjena je vsakodnevni negi mešane in suhe kože. Jojobino olje je zelo sorodno lipidom naše kože, zato se krema dobro porazdeli in vpije v kožo. Krema obnavlja, sprošča in gladi kožo, ne masti, nadomesti izgubljeno vlažnost in daje prijeten občutek sveže, žametno mehke in negovane kože.

Pomembno je, da izdelek vsebuje več kot 3 % jojobinega olja, da lahko pričakujemo zaželen učinek. V naši kremi je 10 % čistega, hladno stisnjenega jojobinega olja.

Krema ne vsebuje parfumov ali eteričnih olj, zato je primerna tudi za zelo občutljivo in problematično kožo.

MSM (metil-sulfonil-metan) priskrbi biološko aktivno žveplo na varen, nestrupen način

Sestavine (1 kapsula):
MSM (metil-sulfonil-metan)..............................................................................................1000 mg

Magnezijev stearat in hipromezola

Pakiranje: 90 kapsul
Serija in rok uporabe: odtisnjena na embalaži

Priporočeni dnevni odmerek:
1 kapsula do trikrat dnevno s hrano. Izogibajte se jamanju kapule pred spanjem. Uporabljajte vsaj 4 tedne, da se pokažejo pozitivni učinki.

Prehransko dopolnilo:
Uživanje kapsul ne sme biti nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno hrano.

Opozorilo: shranjevati nedosegljivo otorokom! Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Izdelek je zaščiten z varovalno folijo pod zamaškom. Če folija manjka ali je poškodovana, izdelka ne uporabljajte!

Posvetujte se s svojim zdravnikom ali farmacevtom, če ste noseči ali dojite oziroma če se simptomi poslabšajo. Nekateri lahko občutijo manjšo napihnjenost, zaprtje ali prebavne motnje.
Izdelek hranite v hladnem, suhem prostoru.

Proizvajalec: Flora, Manufacturing & Distributing Ltd., Canada
Uvoznik: Flora d.o.o., Trg 1, Rogatec
© FLORA d.o.o. Vse pravice pridržane
izdelava spletnih strani