MAYA KREMA

Vsebuje učinkovine petih rastlin: kakava (theobroma cacao), kokosa (cocos nucifera) ognjenega grma (hamelia patens), preslice (equisetum arvense) in jojobe (simondsia chinensis).

Kakav je poznan kot odličen naravni antioksidant, sestavine ognjenega grma pospešijo obnovo celic in poživljajo kožo, preslica pa krepi vezivna tkiva. Kokos in jojoba se že dolgo uspešno uporabljata za naravno nego in zaščito kože.

Maya krema je namenjena vsakodnevni negi obraza, rok in vratu. Naravne učinkovine zdravilnih rastlin, ki so jih v Srednji Ameriki poznali že v stari majevski kulturi, kožo ščitijo, obnavljajo ter jo ohranjajo gladko, mladostno in vitalno.

MSM (metil-sulfonil-metan) priskrbi biološko aktivno žveplo na varen, nestrupen način

Sestavine (1 kapsula):
MSM (metil-sulfonil-metan)..............................................................................................1000 mg

Magnezijev stearat in hipromezola

Pakiranje: 90 kapsul
Serija in rok uporabe: odtisnjena na embalaži

Priporočeni dnevni odmerek:
1 kapsula do trikrat dnevno s hrano. Izogibajte se jamanju kapule pred spanjem. Uporabljajte vsaj 4 tedne, da se pokažejo pozitivni učinki.

Prehransko dopolnilo:
Uživanje kapsul ne sme biti nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno hrano.

Opozorilo: shranjevati nedosegljivo otorokom! Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Izdelek je zaščiten z varovalno folijo pod zamaškom. Če folija manjka ali je poškodovana, izdelka ne uporabljajte!

Posvetujte se s svojim zdravnikom ali farmacevtom, če ste noseči ali dojite oziroma če se simptomi poslabšajo. Nekateri lahko občutijo manjšo napihnjenost, zaprtje ali prebavne motnje.
Izdelek hranite v hladnem, suhem prostoru.

Proizvajalec: Flora, Manufacturing & Distributing Ltd., Canada
Uvoznik: Flora d.o.o., Trg 1, Rogatec
© FLORA d.o.o. Vse pravice pridržane
izdelava spletnih strani