OGNJIČEVO MAZILO

Vsebuje čebelji vosek, jojobino olje, izvlečke rmana in ognjiča.

Mazilo tonizira, obnavlja, pomirja, preprečuje izsušitev, luščenje in pokanje kože ter šciti pred škodljivimi vplivi okolja.

Bistveno za kvaliteto mazila je dovolj visoka vsebnost ognjičevega izvlečka. V našem mazilu je 35 % ognjičevega olja, dodano pa je še jojobino olje, ki je zelo sorodno kožnim lipidom, zato se mazilo dobro porazdeli in se hitro vpije v globlje plasti kože. Rmanov izvleček še dodatno poživlja in obnavlja kožo.

Ognjičevo in rmanovo olje sproti pripravljamo sami iz skrbno nabranih in posušenih cvetov, kar dodatno zagotavlja kvaliteto izdelka. Ognjičevo mazilo uporabljamo za roke, za stopala, za suho in razpokano kožo, po pretiranem sončenju, po britju, za masažo nog in za druge drobne težave s kožo.

MSM (metil-sulfonil-metan) priskrbi biološko aktivno žveplo na varen, nestrupen način

Sestavine (1 kapsula):
MSM (metil-sulfonil-metan)..............................................................................................1000 mg

Magnezijev stearat in hipromezola

Pakiranje: 90 kapsul
Serija in rok uporabe: odtisnjena na embalaži

Priporočeni dnevni odmerek:
1 kapsula do trikrat dnevno s hrano. Izogibajte se jamanju kapule pred spanjem. Uporabljajte vsaj 4 tedne, da se pokažejo pozitivni učinki.

Prehransko dopolnilo:
Uživanje kapsul ne sme biti nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno hrano.

Opozorilo: shranjevati nedosegljivo otorokom! Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Izdelek je zaščiten z varovalno folijo pod zamaškom. Če folija manjka ali je poškodovana, izdelka ne uporabljajte!

Posvetujte se s svojim zdravnikom ali farmacevtom, če ste noseči ali dojite oziroma če se simptomi poslabšajo. Nekateri lahko občutijo manjšo napihnjenost, zaprtje ali prebavne motnje.
Izdelek hranite v hladnem, suhem prostoru.

Proizvajalec: Flora, Manufacturing & Distributing Ltd., Canada
Uvoznik: Flora d.o.o., Trg 1, Rogatec
© FLORA d.o.o. Vse pravice pridržane
izdelava spletnih strani