Udo's Choice® Immediate Relief Enzyme

Immediate relief optimalna formula prebavnih encimov.

Trditve

  • Škrob, mleko in mlečni izdelki, kakor tudi zelenjava, stročnice in žitarice občasno povzročajo neprijetnosti v prebavilih. Tudi prehranjevanje v restavracijah pogosto povzroča neprijeten občutek polnosti po zaužitju obroka, napihnjenost in vetrove.
  • Brez glutena, sestavine niso gensko spremenjene, primerno tudi za vegane

Lastnosti

Oblika Kapsule
Sestavine (1 kapsula):
α-amil...................................................................................................................62,5 mg (5000 DU*)
celulaza..........................................................................................................11,5 mg (400 FCCCU*)
laktaza.......................................................................................................37,5 mg (3000 FCCALU*)
lipaza..................................................................................................................8.6 mg (150 FCCLU*)
α-galaktozidaza.......................................................................................29,9 mg (260 FCCGalU*)
bromelain...................................................................................................1,7 mg (50000 FCCPU*)
proteaza 4.5.............................................................................................25 mg (12500 FCCHUT*)
*enote za aktivnost encimov

Mikrokristalična celuloza, magnezijev stearat, maltodekstrin, hipromeloza

Pakiranje: 60 kapsul
Serija in rok uporabe: odtisnjen na embalaži

Priporočeni dnevni odmerek:
Odrasli: 1-2 kapsuli do trikrat dnevno. Kapsulo vzamite s prvim ugrizom obroka. Ob uživanju težje hrane, vzamite še dodatno kapsulo.

Prehransko dopolnilo:
Uživanje kapsul ne sme biti nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno hrano.

Opozorilo: shranjevati nedosegljivo otorokom! Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Izdelek je zaščiten z varovalno folijo pod zamaškom. Če folija manjka ali je poškodovana, izdelka ne uporabljajte!

Pred uporabo kapsul se posvetujte s farmacevtom ali zdravnikom, če:
1) ste noseči ali dojite
2) imate diabetes
3) imate lezije/čir na črevesju
4) jemljete zdravila proti strjevanju krvi, proti vnetna zdravila ali antibiotike
5) boste imeli operacijo.

Posvetujte se s svojim zdravnikom ali farmacevtom, če simptomi ne ponehajo ali se poslabšajo. Za daljšo uporabo izdelka se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Znano je, da se lahko pojavi slabost, bruhanje in driska. V tem primeru prenehajte z jemanjem kapsul in se posvetujte s farmacevtom ali zdravnikom. Prav tako se lahko pojavijo glavoboli, zgaga, napihnjenost, preobčutljivost/alergija. V tem primeru prenehajte z jemanjem kapsul. Izdelek hranite v hladnem, suhem prostoru.

Proizvajalec: Flora, Manufacturing & Distributing Ltd., Canada
Uvoznik: Flora d.o.o., Trg 1, Rogatec
© FLORA d.o.o. Vse pravice pridržane
izdelava spletnih strani