Udo's Choice® O-KRILL 3™

Kaj je kril?

Kril je rak, ki živi v vseh oceanih, ampak večinoma pa v arktičnih in antarktičnih vodah. Krili se prehranjujejo z algami in so nizko na prehranjevalni verigi. Tvorijo največjo biomaso na svetu, ki je ocenjena na približno 725 milijonov ton.

Zakaj krilovo olje in ne ribje olje?

Omega 3 mščobne kisline (EPA/DHA) v krilovem olju so vezane na fosfolipide, le-ti pa so glavna komponenta naših celičnih membran, zato se toliko prej absorbirajo. Maščobne kisline v ribjem olju so v obliki trigliceridov in se zato veliko počasneje absorbirajo.
Udo's Choice® O-KRILL 3™ je spada v linijo izdelkov Udo's Choice®, ki jih je zasnoval Udo Erasmus. V to linijo spadajo tudi Udo's Choice® Ultimate Oil Blend (mešanica rastlinskih olj), probiotiki, encimi; izdelki so visoko cenjeni in zaželjeni na veliko mednarodnih trgih.

Zakaj Udo's Choice krilovo olje?

Krilovo olje v O-KRILL 3™ izvira iz pristnih vod antarktičnega oceana, kjer organizme lovi MSC certificirano podjetje in pri tem uporablja posebno eko metodo. S to metodo se ohranjajo neprecenljivi viri organizmov tudi za prihodnost. To krilovo olje je 100% čisto in naravno.

Brez spahovanja po ribah

Omega 3 maščobne kisline so v obliki fosfolipidov, zato softgel kapsule O-KRILL 3™ ne puščajo okusa in vonja po ribah.

Hitro in učinkovito

Udo's Choice® O-KRILL 3™ softgel kapsule so majhne, se jih da zlahka zaužije ter se hitro absorbirajo. Pakirane so v škatlicah, ka terih je 60 kapsul v štirih blistrih, zaradi česar se jih lahko enostavno vzame tudi na potovanje.

Sestavine: krilovo olje 500 mg (Euphausia superba, 68%, Crustacean), softgel kapsule (goveji želatin, glicerin, voda). Brez sladkorja, umetnih sladil, barvil, okusov ali konzervansov. Pravtako ne vsebuje mlečnih izdelkov, kvasa, škroba ali glutena.

Informacije o produktu glede na priporočeni dnevni odmerek

  1 kapsula 2 kapsuli
Krilovo olje 500 mg 1000 mg
Zagotavlja: Omega-3 maščobne kisline 110 mg 220 mg
od tega EPA 60 mg 120 mg
DHA 28 mg 56 mg
Fosfolipidi 200 mg 400 mg
Astaksantin 40 μg 80 μg
Pakiranje: 60 kapsul
Serija in rok uporabe: odtisnjena na embalaži

Priporočen dnevni odmerek:
1-2 kapsuli dnevno

Prehransko dopolnilo:
Uživanje kapsul ne sme biti nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno hrano.

Opozorilo: shranjevati nedosegljivo otrokom! Priporočene dnevne količine ali odmerka se ne sme prekoračiti.
Nosečnice, doječe matere in ljudje, ki jemljejo zdravila, se naj pred začetkom uporabe posvetujejo s svojim zdravnikom, ker izdelek vsebuje ekstrakt Crustacean-a (vrsta morskega raka).

Če želite vedeti točno lokacijo lova krilov, poglejte na spodnjo stran škatlice

Ta produkt prihaja iz ribolovnega območja, ki je bilo neodvisno certificirano za MSC standard dobro nadzorovanega območja ter MSC standard za obstojno ribolovno območje. www.msc.org

Proizvajalec: Flora, Manufactoring & Distributing Ltd., Canada
Uvoznik: Flora d.o.o., Trg 1, Rogatec
© FLORA d.o.o. Vse pravice pridržane
izdelava spletnih strani