Udo's Choice® Urgent Care Enzyme

Urgent Care najbolj učinkovita formula znotraj linije prebavnih encimov Udo's Choice.

Trditve

  • Premalo encima laktaze povzroča pri uživanju mlečnih izdelkov, vetrove, napihnjenost, krče in drisko
  • Ne vsebuje glutena ter gensko spremenjenih sestavin, primerno za vegane

Lastnosti

Oblika Kapsule
Sestavine (1 kapsula):
Proteaza.................................................................................................37,5 mg (30000 FCCHUT*)
α-galaktozidaza.......................................................................................30,7 mg (400 FCCGalU*)
proteaza 3.0......................................................................................................40 mg (80 FCCSAP*)
bromelain..............................................................................................16,7 mg (500000 FCCPU*)
α-amilaza....................................................................................................41,7 mg (5000 FCCDU*)
lipaza.............................................................................................................14,4 mg (1500 FCCLU*)
laktaza.......................................................................................................37,5 mg (3000 FCCALU*)
celulaza................................................................................................................4 mg (275 FCCCU*)
Proteaza 6.0..............................................................................................20 mg (10000 FCCHUT*)
*enote za aktivnost encimov

Mikrokristalična celuloza, magnezijev stearat, maltodekstrin, hipromeloza

Pakiranje: 60 kapsul
Serija in rok uporabe: odtisnjen na embalaži

Priporočeni dnevni odmerek:
Odrasli: 1-2 kapsuli do trikrat dnevno. Kapsulo vzamite s prvim ugrizom obroka. Ob uživanju težje hrane, vzamite še dodatno kapsulo.

Prehransko dopolnilo:
Uživanje kapsul ne sme biti nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno hrano.

Opozorilo: shranjevati nedosegljivo otorokom! Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Izdelek je zaščiten z varovalno folijo pod zamaškom. Če folija manjka ali je poškodovana, izdelka ne uporabljajte!

Pred uporabo kapsul se posvetujte s farmacevtom ali zdravnikom, če:
1) ste noseči ali dojite
2) imate diabetes
3) imate lezije/čir na črevesju
4) jemljete zdravila proti strjevanju krvi, proti vnetna zdravila ali antibiotike
5) boste imeli operacijo.

Posvetujte se s svojim zdravnikom ali farmacevtom, če simptomi ne ponehajo ali se poslabšajo. Ne vzamite več kot 7 kapsul na dan! Znano je, da se lahko pojavi slabost, bruhanje in driska. V tem primeru prenehajte z jemanjem kapsul in se posvetujte s farmacevtom ali zdravnikom. Prevtako se lahko pojavijo glavoboli, zgaga, napihnjenost, preobčutljivost/alergija. V tem primeru prenehajte z jemanjem kapsul.

Izdelek hranite v hladnem, suhem prostoru.

Proizvajalec: Flora, Manufacturing & Distributing Ltd., Canada
Uvoznik: Flora d.o.o., Trg 1, Rogatec
© FLORA d.o.o. Vse pravice pridržane
izdelava spletnih strani